home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με επιτυχία η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε διεθνή έκθεση στο Λονδίνο

Ερμιονίδα, Σπάρτη και Λουτράκι εκπροσώπησαν την Περιφέρεια
world travel market Περιφέρεια Πελοποννήσου 2

Με επιτυχία σημειώθηκε η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market (WTM) που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2022. Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν οι Δήμοι Ερμιονίδας και Σπάρτης, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, καθώς και ιδιώτες επιχειρηματίες από τον τομέα του τουρισμού, συνοδευόμενοι από την αντιπεριφερειάρχη Άννα Καλογεροπούλου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με tour operators, αλλά και με πολλούς bloggers, εν όψει της διοργάνωσης της TBEX τον ερχόμενο χρόνο, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με το ενδιαφέρον να είναι υψηλό για την ερχόμενη διοργάνωση. Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και με εκπροσώπους αερομεταφορέων, μεταξύ των οποίων η jet2 και η Lufthansa, κατά τις οποίες συζητήθηκαν οι ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και τα υφιστάμενα δρομολόγια αλλά και η επέκτασή τους με νέες συνδέσεις προς τον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε σε event γαστρονομίας που οργάνωσε για όλες τις Περιφέρειες το Γραφείο Ηνωμένου Βασιλείου του EΟΤ, στο οποίο η θεματική αντιπεριφερειάρχης έκανε παρουσίαση της Περιφέρειας ως προορισμού, ενώ ακολούθησε γευσιγνωσία με τοπικά εδέσματα της Πελοποννήσου. Τέλος, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στα Wanderlust Awards όπου τα βραβεία παρέλαβε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκακης, ενώ στο πλαίσιο των Greek Travel Awards, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μαζί με άλλους 10 προορισμούς, έλαβαν βραβείο από το κοινό της βρετανικής αγοράς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis