home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς σώθηκαν 7 νεογέννητα κουτάβια στη Μεγαλόπολη

Τα μωρά βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα από ιδιώτη ο οποίος ενημέρωσε τις τοπικές αρχές και στη συνέχεια παραδόθηκαν στη φροντίδα του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης
Κουτάβια Μεγαλόπολη (2)

Επτά νεογέννητα κουτάβια διασώθηκαν χάρη στην αγαστή συνεργασία εθελοντών και αστυνομικών αρχών. Τα μωρά βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα από ιδιώτη ο οποίος ενημέρωσε τις τοπικές αρχές και στη συνέχεια παραδόθηκαν στη φροντίδα του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης από τον υποδιοικητή του τμήματος Μεγαλόπολης Κωνσταντίνο Τάγκα.

Όπως αποκαλύπτει ο Σύλλογος, οι κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις της Αρκαδίας έχουν σε πολλές περιπτώσεις συνδράμει το έργο του με άμεση ανταπόκριση και υπερβάλλουσα ευαισθησία.

Κουτάβια Μεγαλόπολη 1

«Σύμμαχος μας στον καθημερινό αγώνα υπεράσπισης των όντων που δεν έχουν φωνή εκτός από τις αρχές είστε και όλοι εσείς οι εθελοντές που συνεισφέρετε με τόσο πολλούς τρόπους, χειρωνακτικά, υλικά, με την παροχή της τεχνογνωσίας σας, αλλά κι εσείς που δεν αδιαφορείτε, δεν αποστρέφετε το βλέμμα όταν ένα ζώο πεινάει, πονάει, κακοποιείται», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης.

«Η ελάχιστη συνεισφορά σας κάνει τεράστια διαφορά στη ζωή ενός αδέσποτου και η συνεργασία όλων μας μπορεί να κάνει θαύματα», καταλήγει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis