home design 800x400
home design 1170Χ320

Έγκλημα στη Μεσσήνη: «Τον έχω συγχωρέσει ήδη, κάτι χάλασε στο μυαλό του» λέει ο γιος του 81χρονου

Ο 40χρονος βρήκε τους γονείς του νεκρούς στη Μπούκα Μεσσήνης – Ο 81χρονος τη σκότωσε με βαριοπούλα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μαχαίρι
Έγκλημα στη Μεσσήνη

Στο τι αντίκρισε μόλις μπήκε στο σπίτι αναφέρθηκε ο 40χρονος γιος του ζευγαριού που βρήκε νεκρούς τους γονείς του στη Μπούκα Μεσσήνης.

Πρόκειται για την 62χρονη μητέρα του και τον 81χρονο πατέρα του, ο οποίος φέρεται να τη σκότωσε με βαριοπούλα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε με μαχαίρι.

Τι λέει ο 40χρονος γιος των δύο νεκρών

Δύο 24ωρα μετά την τραγωδία, ο 40χρονος μίλησε για πρώτη φορά στο Live News. «Ο πατέρας μου που είναι ο θύτης, δεν το αξίζει γιατί δεν έχει κάνει τέτοια ζωή, εγώ τον έχω συγχωρέσει ήδη γιατί, ξέρω ότι δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός που το έκανε, ήταν κάτι άλλο στο μυαλό του, κάτι χάλασε. Δεν έχω θυμό, ούτε εγώ, ούτε η αδελφή μου. Όλη η οικογένεια ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας μου και όσοι τον ξέρουν. Δεν χρειαζόταν να το… Όποιοι ξέρουν τους γονείς μου, ξέρουν ποιοι ήταν» είπε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην Μπούκα Μεσσηνίας. Ο δράστης και αυτόχειρας έπιασε στον ύπνο τη γυναίκα του και τη χτύπησε στο κεφάλι με βαριοπούλα. «Αυτό έγινε πρωινές ώρες μάλλον η μητέρα μου δεν είχε καν ξύπνησε και αυτό είναι το παρήγορο, μάλλον δεν κατάλαβε τίποτα. Εικάζω ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ από αυτές τις σκέψεις που έκανε. Υπάρχει μία θεωρία τώρα που συζητάμε και κοιτάει ο γιατρός μήπως ήταν σε πρόδρομο πάρκινσον, που το πάρκινσον γενικά, τώρα το μαθαίνω και εγώ έχει παραισθήσεις, στην αρχική του μορφή. Πιθανόν να είδε και κάτι στο μυαλό του» πρόσθεσε ο γιος του ζευγαριού.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά, όταν μπήκε στο σπίτι ο γιος τους. «Πήγα το μεσημέρι της Τρίτης, είδα κλειστά τα παντζούρια και τις κουρτίνες, που ενώ συνήθως είναι ανοιχτά από το πρωί, που σηκώνονται και μπήκα μέσα στο σπίτι και τους βρήκα εγώ. Τώρα τι να συζητήσουμε. Δεν συνδυάζεται η ζωή αυτών των δύο ανθρώπων, με αυτό το τέλος» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας πως οι γονείς του ζούσαν για δεκαετίες ο ένας για τον άλλο, αγαπημένοι και ενωμένοι μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας του, άρχισε να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

«Δεν είχε δείξει δείγματα βίας, πάντα ήταν ένα αρνί»

«Εγώ είμαι 40 χρονών και μια φορά στη ζωή μου ίσως, έχω δει τους γονείς μου να τσακώνονται, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν υπάρχει κάποιο προηγούμενο. Μια αγαπημένη οικογένεια, τίποτα άλλο, ήμασταν. Πιθανόν να γύρισε σε μανιοκατάθλιψη, ξέρω εγώ; Τι να πω και εγώ. Δεν μπορούσε κανενός το μυαλό να φτάσει εκεί. Ποτέ, ποτέ δεν ήταν επιθετικός. Ποτέ ο πατέρας μου δεν έχει δείξει δείγματα βίας, πάντα ήταν ένα αρνί» δήλωσε, τονίζοντας πως η οικογένεια γνώριζε ότι η πάθηση του 81χρονου ήταν σοβαρή αλλά πίστευαν πως ήταν ελεγχόμενη με την αγωγή που ακολουθούσε.

«Ο πατέρας μου κάμποσο καιρό ταλαιπωριόταν με ψυχολογικά προβλήματα, κανένας δεν το περίμενε, είχαμε γυρίσει όλους τους γιατρούς, έπαιρνε αγωγές. Τι να πω; Μια χαρά ήταν όλα, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι είδε, μια παραίσθηση και το έκανε αυτό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Δεν είχε το κουράγιο, τελευταίο χρόνο, καλά καλά να περπατήσει, δεν οδηγούσε, ίσα έβγαινε στην αυλή, έσερνε τα πόδια του. Δεν μπορώ να ξέρω πού βρήκε τη δύναμη» ανέφερε ο 40χρονος.

«Ενάρετοι και οι δύο σε όλη τους την ζωή. Δεν μπορεί κάποιος άνθρωπος που τους γνωρίζει, να συνδυάσει στο μυαλό του αυτό που έγινε, με αυτό που ήταν οι γονείς μου. Δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση να σας δώσω. Απλά χάλασε το μυαλό του πατέρα μου είναι τόσο απλό δυστυχώς» κατέληξε ο γιος του ζευγαριού.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis