home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΚοινωνίαFeatured

Δεύτερες σκέψεις για την οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη – Μήπως συνέβη τελικά κάτι άλλο;

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για δολοφονία της 61χρονης γυναίκας με βαριοπούλα την ώρα που κοιμόταν από τον 81χρονο σύζυγό της

Σε «δεύτερες σκέψεις» έχουν μπει οι γείτονες του ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό στη Μεσσήνη. Σε δηλώσεις τους στο protothema.gr οι περίοικοι κάνουν λόγο για ένα αγαπημένο ζευγάρι που ποτέ δεν είχε δώσει αφορμή σχολιασμού και συζητήσεων. Κανείς δεν είχε σκεφθεί ότι θα μπορούσε να διαδραματιστεί μία τόσο φρικτή οικογενειακή ιστορία, μέχρι την ώρα που ο γιος του ζευγαριού εντόπισε νεκρούς τους γονείς του το μεσημέρι της Τρίτης, 8 Νοεμβρίου 2022.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για δολοφονία της 61χρονης γυναίκας με βαριοπούλα την ώρα που κοιμόταν από τον 81χρονο σύζυγό της, με τον άνδρα να δίνει ο ίδιος τέλος στη ζωή του στη συνέχεια τραυματίζοντας τον λαιμό του με μαχαίρι. Ωστόσο, ο πρότερος βίος των δύο ανθρώπων, που ποτέ δεν είχαν δείξει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση, έχουν οδηγήσει τους γείτονές τους να έχουν «δεύτερες σκέψεις».

Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή ενός εξ αυτών πως «μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Ναι μεν υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον 81χρονο να έχει αφαιρέσει τη ζωή της 61χρονης με βαριοπούλα και στη συνέχεια να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο από την αστυνομία μας είπαν να περιμένουμε την τελική πραγματογνωμοσύνη κάτι που μας βάζει σε σκέψεις μήπως συνέβη τελικά κάτι άλλο». Αυτό που αναμένεται είναι η ολοκλήρωση των ερευνών των Αστυνομικών Αρχών ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις για την οικογενειακή τραγωδία που συντελέστηκε στη Μεσσήνη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button