home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕιδήσειςΑργοσαρωνικόςFeatured

Αίγινα: Νεκρός 50χρονος που έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του

Διερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα

Νεκρός ανασύρθηκε 50χρονος οδηγός στην Αίγινα, με τον άνδρα να πέφτει για άγνωστη αιτία σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του από ύψος 50 μέτρων. Το όχημα του 50χρονου εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 5 Νοεμβρίου, σε γκρεμό στην περιοχή Λαγκάκια στη Βλυχάδα της Αίγινας. Άμεσα ειδοποιήθηκαν το Λιμεναρχείο, το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Αίγινας, καθώς και ασθενοφόρο.

Ο 50χρονος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από σημείο ιδιαίτερα δύσβατο. Στην επιχείρηση συνέδραμε και το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμεναρχείου Αίγινας, προσεγγίζοντας από θαλάσσης το σημείο στο οποίο είχε καταλήξει το όχημα, με τις καιρικές συνθήκες να μην επιτρέπουν την προσέγγιση στο σημείο. Το αποτέλεσμα ήταν η προσέγγιση να γίνει μέσω κολυμβητή, κάτι που ανέλαβε ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, ο οποίος μεταφέρθηκε εκατό μέτρα από την ακτή με ιδιωτικό σκάφος.

Φτάνοντας με το σκάφος εκεί κολύμπησε περίπου 100 μέτρα και βγήκε στην ακτή. Ακολούθησε ο απεγκλωβισμός του οδηγού και η μεταφορά του στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Οι πυροσβέστες εντόπισαν επίσης το σκύλο του οδηγού, ο οποίος ήταν ζωντανός και τον περισυνέλλεξαν. Έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button