home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΕλλάδα

Δίπλα στην Πισπιρίγκου η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό

Σε ιδιωτικό κελί η 37χρονη μητέρα

Σε ιδιωτικό κελί δίπλα στην Πισπιρίγκου έχει μεταφερθεί η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Η 37χρονη, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία σε βάρος της ίδιας της κόρης της, έχει μαζί της ένα ραδιόφωνο, ενώ φαίνεται να μην αντέχει τον εγκλεισμό της στο κατάστημα κράτησης.

Ο προαυλισμός της 37χρονης γίνεται από κοινού με εκείνον της Πισπιρίγκου χωρίς προβλήματα, ενώ η 37χρονη διατηρεί την ηρεμία της και δεν έχει δημιουργήσει επεισόδια κατά τη διάρκεια της κράτησής της. Η γυναίκα έχει καταθέσει αίτημα για τηλεόραση στο κελί της ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις που αφορούν στην υπόθεσή της, με αυτό να γίνεται δεκτό, και τη μεταφορά τηλεόρασης να πραγματοποιείται στο προσεχές διάστημα.

Ταυτόχρονα, φαίνεται πως η 37χρονη αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί βασικά προϊόντα από το μίνι μάρκετ της φυλακής. Πηγές μάλιστα αναφέρουν στο protothema.gr πως τα χρήματα που διαθέτει για την κάλυψη των εξόδων της δεν ξεπερνούν τα 5-10 ευρώ την εβδομάδα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button