home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Προφυλακιστέος ο 26χρονος με καταγωγή από το Ναύπλιο – Ο Γιάννης Μάρκου αποκαλύπτει αν τον γνώριζε

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, λέγοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα – Τι λέει ο επιχειρηματίας για την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε.
astynomia αστυνομία

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος, με καταγωγή από το Ναύπλιο, ο οποίος μαχαίρωσε μανιωδώς τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Νέα Ερυθραία.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στην επίθεση με μαχαίρι για την οποία κατηγορείται, αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, λέγοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα, ωστόσο δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή να τον αφήσουν ελεύθερο μέχρι τη δίκη και έτσι θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Τι δηλώνει ο Γιάννης Μάρκου για το συμβάν

Την ίδια στιγμή, μέσα από το νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, μίλησε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από καντίνα στη Νέα Ερυθραία.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τον 26χρονο κι ότι εκείνος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει: «Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά τρελός, άρρωστος… Κατ’ αρχάς δεν κατάλαβα τι έκανε. Νόμιζα ότι μού χτύπαγε τα πόδια, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς κάνει. Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη τη μέρα και βρήκε εμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν τον γνώριζα» είπε.

Ο Γιάννης Μάρκου τόνισε ότι του επιτέθηκε για τη σειρά στην ουρά της καντίνας και περιέγραψε τι συνέβη: «Το να πεις σε κάποιον η σειρά σου είναι αυτή και πρέπει να τη σεβαστείς… Αυτός έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου είπε ‘έλα εδώ, έλα να σου πω. Και λέω κάτι θα θέλει να μου πει και όταν έφτασα κοντά του, έσκυψε, σχεδόν γονάτισε και με τρύπαγε παντού με σουγιά και τον γύριζε και δεξιόστροφα, προσπαθούσε να με σκοτώσει, ήταν ολοφάνερο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στα καλά του. Δεν εξηγείται η συμπεριφορά αυτή».

Να σημειωθεί πως ο επιχειρηματίας διατηρεί και αυτός σπίτι στο Ναύπλιο, τον τόπο καταγωγής του δράστη.

Ελεύθερος υπό όρους ο 19χρονος

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ο 19χρονος, που είχε συλληφθεί για την επίθεση στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, έξω από καντίνα.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη πρώτος, αρνήθηκε την κατηγορία για «συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis