home design 800x400
home design 1170Χ320

Γιάννης Μάρκου: Ψάχνουν σε Αθήνα και Ναύπλιο για τον 26χρονο που μαχαίρωσε μανιωδώς τον επιχειρηματία

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ενώ ήδη έχει συλληφθεί ο 19χρονος συνεργός του – Η επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερες
Γιάννης Μάρκου

Σε εξέλιξη βρίσκονται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., σε Αθήνα και Ναύπλιο, για τον εντοπισμό του 26χρονου, που φέρεται να είναι αυτός που με μαχαίρι επιτέθηκε και τραυμάτισε  τον 58χρονο επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Ο 26χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και για το νόμο περί όπλων για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου, ταυτοποιήθηκε από τους αναλυτές της ασφάλειας, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον αναζήτησαν σπίτι του στη δυτική Αττική, για να του περάσουν χειροπέδες στα πλαίσια του αυτοφώρου που λήγει σήμερα το βράδυ, ωστόσο δεν εντοπίστηκε.

Μέσα απο το περιβάλλον του 26χρονου, που σχετίζεται με την πόλη του Ναυπλίου, επιχειρούν να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το που μπορεί να κρύβεται.

Την ίδια ώρα, όλα τα ενδεχόμενα για την εν λόγω επίθεση είναι ανοικτά.

Είναι όλα καταγεγραμμένα

Οι κάμερες ασφαλείας της καντίνας στην οποία σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης.

Φαίνεται πως ένας διαπληκτισμός ήταν το έναυσμα για τα απανωτά μαχαιρώματα χωρίς όμως να έχει αποσαφηνιστεί εάν ήταν προσχεδιασμένη η επίθεση, κάτι το οποίο ερευνάται απο τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Προθεσμία για την απολογία του 19χρονου

Την ίδια ώρα, ο 19χρονος που συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και ήταν μαζί με τον 26χρονο κατά την επίθεση αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν, οδηγήθηκε σήμερα  στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο ίδιος ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη παραμένει κρατούμενος και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την αρνείται την  εμπλοκή του , ωστόσο μαζί με τον δικηγόρο του θέλουν να μελετήσουν τη δικογραφία προκειμένου να κτίσουν την υπερασπιστική του γραμμή.

Τον μαχαίρωνε με μανία

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, μπροστά σε καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Η μανία με την οποία λειτούργησε ο 26χρονος δράστης, που κατάφερε τουλάχιστον 15 χτυπήματα με φαλτσέτα στον Γιάννη Μάρκου, μαρτυρά σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ότι είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς.

Σύμφωνα με αυτό το ενδεχόμενο που εξετάζεται, οι δύο νεαροί ακολούθησαν τον 58χρονο και όταν σταμάτησε στην καντίνα της Λεωφόρου Ερυθραίας, στη Βαρυμπόμπη, του επιτέθηκαν.

Οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα ο 58χρονος επιχειρηματίας και ο νεαρός να διασκέδασαν στο ίδιο μπαράκι και για κάποιο λόγο να τον ακολούθησαν έως την καντίνα.

Το κίνητρο της επίθεσης ερευνάται, χωρίς ακόμα να είναι βέβαιο αν ήταν προσχεδιασμένη ή όχι.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου

Ο Γιάννης Μάρκου είναι εισοδηματίας, ασχολείται με τις αγοροπωλησίες ακινήτων εδώ και χρόνια στα βόρεια προάστια και είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους. Στο παρελθόν διατηρούσε πολλά χρόνια σχέση με το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας είναι χτυπημένος στο σώμα, το χέρι και το πόδι και ένα από τα χτυπήματα είναι στη μηριαία αρτηρία.

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένος στην εντατική και μέχρι στιγμής έχει κάνει τρία χειρουργεία, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis