home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτισμόςFeatured

Έκδοση περιοδικού από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης»

Με θέματα από την Επιστήμη, την Τέχνη και τη Φιλοσοφία

Την απόφαση για έκδοση περιοδικού έλαβε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης». Το περιοδικό θα είναι εξαμηνιαίο και θα έχει θεματολογία σχετική με την Επιστήμη, την Τέχνη και τη Φιλοσοφία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις εργασίες τους μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2022.

Στόχος είναι η δημιουργία βήματος διαλόγου και  η προβολή αξιόλογων εργασιών. Παράλληλα, θα επιδιωχθεί η ανάπτυξη δημόσιου διαλόγου για ζητήματα – προβλήματα που απασχολούν όχι μόνο τους ειδικούς, αλλά και κάθε προβληματιζόμενο πολίτη. Τέλος, επιδιώκεται η προσέλκυση των νέων ανθρώπων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν σκέψεις και νέες αναζητήσεις στον 21ο αιώνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2752027256 (εργάσιμες ώρες) με τη Διευθύντρια κ. Κωστοπούλου Ιωάννα, καθώς και με το Βασίλη Τσιλιμίγκρα, Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης (τηλέφωνο 6944685591 οποιαδήποτε ώρα).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες συγγραφής των προς δημοσίευση εργασιών επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» εδώ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button