home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής του 41χρονου δικυκλιστή – Ηλικιωμένος στο τιμόνι του αυτοκινήτου

Τι λέει η αστυνομία για το χθεσινό τροχαίο με θύμα έναν 41χρονο άνδρα.
Έλεγχοι από την αστυνομία για τήρηση των μέτρων του lockdown στο Ναύπλιο

Νεκρός έπεσε ένας 41χρονος άνδρας από τη σφοδρή σύγκρουση δίκυκλου με ΙΧ αυτοκίνητο που σημειώθηκε στην οδό Άργους, στο Ναύπλιο, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Αλβανικής καταγωγής άνδρας που εργαζόταν σε βενζινάδικο της περιοχής βρήκε τραγικό θάνατο όταν το μηχανάκι που οδηγούσε έπεσε με ταχύτητα πίσω από προπορευόμενο όχημα, κοντά στη συμβολή της Ε.Ο. Άργους – Ναυπλίου με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο δικυκλιστής χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι από την πρόσκρουση, τραυματισμός που αποδείχθηκε μοιραίος για τον ίδιο. Το νήμα της ζωής του κόπηκε λίγο μετά, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο Άργους να μην μπορούν να κάνουν κάτι για να τον επαναφέρουν.

Στο τιμόνι του αυτοκινήτου ήταν ένας ηλικιωμένος, ενώ οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, που εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση για το συμβάν:

«Χθες (28.10.2022) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 41χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου».

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

    Γιατί τονίζετε στο άρθρο σας ΄΄ηλικιωμένος οδηγούσε το Ι.Χ.”; Ο άτυχος δικυκλιστής έπεσε από πίσω στο αυτοκίνητο. πως είναι δυνατόν λοιπόν να φταίει ο ”ηλικιωμένος” οδηγός του Ι.Χ.; Ο ρατσισμός δεν είναι ποτέ καλό πράγμα.. ούτε ο ηλικιακός βέβαια..

    1. Αγανακτισμένος Από Τα Τροχαία Ναυπλιώτης

      Μάλλον θα έπρεπε να σκεφτείτε καλύτερα κύριε μου ότι δεν φταίει πάντα ο από ΠΙΣΩ αλλά ειδικότερα μάλιστα όταν ο μπροστά φρενάρει χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ αυτός είναι τρόπος να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! Αντί να τονίζουμε το γεγονός ότι πρέπει σιγά σιγά όλο και περισσότεροι ηλικιωμένοι να σταματήσουν να οδηγούν γιατί άλλωστε είναι γνωστό πως προκαλούν τροχαία ατυχήματα και μάλιστα θανατηφόρα όπως αυτό τις προάλλες στα Μέγαρα με την ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ που βγήκε κόντρα στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ο νόμος κύριε μου εδώ και χρόνια φωνάζουμε όλοι ότι πρέπει να αλλάξει και να μην φταίει πάντα ο από πίσω γιατί ειδικά στις μεγάλες πόλεις που λόγω και της πολύ αυξημένης πια κυκλοφορίας των αυτοκινήτων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΊΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 100% ΤΩΝΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ! ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis