home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Χωρίς ενδιάμεσες εκπτώσεις ο φετινός Νοέμβριος

Καταργούνται και οι δύο Κυριακές των εκπτώσεων

Χωρίς ενδιάμεσες εκπτώσεις θα είναι ο φετινός Νοέμβριος, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου. Αιτία είναι η κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων, δηλαδή των γνωστών 15ήμερων κατά τους μήνες Μάιο και Νοέμβριο, με σχετική νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Πρόκειται για μία εξέλιξη που ικανοποίησε ένα πάγιο αίτημα των μικρομεσαίων εμπόρων, που παράλληλα απελευθερώνει τη δυνατότητα διενέργειας προσφορών υπό προϋποθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων αναμένεται να επανέλθει ένας βαθμός ισορροπίας στην αγορά, προς όφελος τόσο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όσο και των καταναλωτών.

Κατ’ επέκταση καταργούνται και οι δύο Κυριακές των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ενώ επιτρέπεται η διενέργεια προσφοράς ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το 50% του συνόλου των ειδών που διαθέτει κάθε κατάστημα.

Ως εκπτωτικές περίοδοι, κατά́ τη διάρκεια των οποίων επιτρέπεται η πώληση εμπορευμάτων ή η παροχή́ υπηρεσιών με μειωμένες τιμές, ορίζονται οι εξής:

1. Χειμερινές εκπτώσεις, από́ τη 2η Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και

2. Θερινές εκπτώσεις, από́ τη 2η Δευτέρα  του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis