home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τι είναι τα Αργείτικα αγγούρια; Η ατάκα που «έριξε» το πλατό στο Rouk Zouk (Βίντεο)

Στον μπαξέ του Κυριακάτικου «Rouk Zouk Special», βρέθηκαν από μελιτζάνες μέχρι και αγγούρια Αργείτικα, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να μην μπορεί να συγκρατηθεί από τα γέλια
Αγγούρι

Στον μπαξέ του Κυριακάτικου «Rouk Zouk Special», βρέθηκαν από μελιτζάνες μέχρι και αγγούρια Αργείτικα, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να μην μπορεί να συγκρατηθεί από τα γέλια. Οι ηθοποιοί της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας τον οργανισμό «Κέντρο παιδιού και εφήβου».

Κρατερός Κατσούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Σπαντίδας, Μαριέλλα Σαββίδου και Ειρήνη Τσέλλου ήταν… «Τσιτωμένοι». Απέναντί τους βρήκαν τους «Χαλαρούς», Λένα Ουζουνίδου, Γιάννη Δρακόπουλο, Βασίλη Κολοβό, Μαριλού Κατσαφάδου και Δημήτρη Δάρρα.

rouk zouk special (1)
rouk zouk special (2)

Το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης ήταν ένα απολαυστικό πινγκ πονγκ με χιουμοριστικές ατάκες, που έχει πολύ γέλιο και κέφι.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του πολύπειρου ηθοποιού Βασίλη Κολοβού, ο οποίος στην προσπάθειά του να περιγράψει στη συμπαίκτριά του τη λέξη «αγγούρια», είπε «Τα Αργείτικα είναι λίγο στραβά», προκαλώντας πονηρούς συνειρμούς…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που «έριξε» το πλατό:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis