home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συντονιστής Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Γιώργος Δέδες

Οι δηλώσεις του για την ανάληψη της νέας του θέσης
Γιώργος Δέδες ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Συντονιστής Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξελέγη ομόφωνα ο Γιώργος Δέδες, Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας». Μετά την ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο κος Δέδες δηλώνει έτοιμος να αναλάβει με υπευθυνότητα την άσκηση του νέου του ρόλου.

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Ξεχωριστή τιμή για μένα η ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να αναλάβω τη θέση του Συντονιστή του Τμήματος Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ξεκινάμε με πλήρη συναίσθηση ευθύνης του έργου που έχουμε να επιτελέσουμε μαζί με το σύνολο των μελών του Τμήματος από όλη την Ελλάδα. Προχωράμε δυναμικά μαζί για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα!»

Ο κος Δέδες γεννήθηκε και ζει μόνιμα στην Κορινθία και είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ από το 1991 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών οικοδομικών έργων σε Πάτρα και Κόρινθο.

Από τα νεανικά του χρόνια υπήρξε ενεργός στα πολιτικά τεκταινόμενα, ενώ από τον Μάρτιο του 2015 κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Είχε εκλεγεί Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας στις Περιφερειακές εκλογές του 2010, ενώ στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές του 2014 ηγήθηκε του ψηφοδελτίου της παράταξης «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία» με την οποία και εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis