home design 800x400
home design 1170Χ320

Στέρνα: Σκοτώθηκε όταν ένα μπουλόνι κύλησε στον αυτοκινητόδρομο και πήγε να το μαζέψει

Προσπαθούσε να αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό του
Περιπολικό

Τραγικό θάνατο βρήκε ο αγροτοσυνεταιριστής Γιώργος Κουρέτας από τον Ριζόμυλο Μεσσηνίας σε τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τριπόλεως.

Όλα συνέβησαν όταν το αγροτικό ΙΧ όχημα που οδηγούσε έπαθε λάστιχο στο ύψος της Στέρνας. Άμεσα έκανε το αυτοκίνητο στην άκρη στην ΛΕΑ, ενώ όχημα του “Μορέα” έφθασε στο σημείο και στάθμευσε από πίσω του, για να γίνει η αλλαγή στο λάστιχο με ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μπουλόνι έφυγε προς το δρόμο κατά τη διάρκεια της αλλαγής του λάστιχου. Ο άντρας επιχείρησε να το πιάσει με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο όχημα και να βρει ακαριαία τραγικό θάνατο.

Ο Γιώργος Κουρέτας ήταν γνωστός για τη δράση του στον αγροτικό τομέα στην περιοχή της Μεσσηνίας και ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ η είδηση του θανάτου του βύθισε σε θλίψη ολόκληρη την περιοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, χθες το πρωί, Κυριακή 23/10/22, στο 130,7ο χιλιόμετρο Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Κορίνθου – Τριπόλεως – Καλαμάτας, ένας 55χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 65χρονο ημεδαπό, ο οποίος βρισκόταν πεζός, προσπαθώντας να αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis