home design 800x400
home design 1170Χ320

Βασιλικός γάμος στο Πόρτο Χέλι το καλοκαίρι του 2023

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος παντρεύει το καλοκαίρι την κόρη του Θεοδώρα
Τέως Θεοδώρα

Βασιλικός γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Πόρτο Χέλι το 2023. Ο λόγος για την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουµάρ, που, σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, θα έρθουν εις γάμου κοινωνία στις αρχές του καλοκαιριού του χρόνου, στην Αργολίδα.

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο µε τον εκλεκτό της καρδιάς της και σύντομα θα προχωρήσει και σε γάμο.

Αγαπημένο ζεύγος

Η ίδια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram µια φωτογραφία τους γράφοντας: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ».

Η οικογένεια στη συνέχεια είχε εκδώσει ανακοίνωση για το ευχάριστο γεγονός: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της μικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά µε τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Αρχικά η Θεοδώρα και ο Μάθιου είχαν ήδη συμφωνήσει ο γάμος να γινόταν το καλοκαίρι του 2019 στο Πόρτο Χέλι, κάτι που τελικά αναβλήθηκε λόγω πανδημίας. Όπως όλα δείχνουν το μέρος δεν θα αλλάξει.

Η ηθοποιός και ο δικηγόρος

Η Θεοδώρα Γλύξµπουργκ είναι 35 ετών και ηθοποιός. Μάλιστα, είχε παίξει στην πασίγνωστη αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία» µε το όνομα «Theodora Greece». Μεγάλωσε στην Αγγλία, όπου και σπούδασε, και έζησε κάποια χρόνια στην Καλιφόρνια. Εκεί γνώρισε τον δικηγόρο Μάθιου Κουµάρ, βέρο Καλιφορνέζο.

Πλέον το ζευγάρι ζει στο Λος Αντζελες, από όπου συχνά-πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media. Από εκεί, μάλιστα, η Θεοδώρα ανακοίνωσε τους αρραβώνες, αλλά και τη σφοδρή επιθυμία της να παντρευτεί τον Μάθιου.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Πολύ σοβαρή είδηση, με εμπεριστατωμενο περιεχόμενο, για ανθρώπους που υπιδουλωσαν τους Έλληνες 100 χρόνια ζώντας αυτοί εις βάρος τους, τι λέτε μωρέ; είστε σοβαροί; πιος ασχολειτε με απολιθώματα; αισχος..

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis