home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Όλο το Ναύπλιο μια σκηνή: Θέατρο δρόμου, μουσική, happenings, εικαστικές δράσεις σε πλατείες και πάρκα

Το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου με τίτλο «Όλη η πόλη μια σκηνή» έκανε έναρξη με φαντασμαγορικό τρόπο και υπόσχεται ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο
Φεστιβάλ Δρόμου Ναύπλιο (3)

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την Helix Action Theatre διοργανώνουν στο Ναύπλιο το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου με τίτλο «Όλη η πόλη μια σκηνή».

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης όπου την παρακολούθησε πλήθος κόσμου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Φεστιβάλ Δρόμου Ναύπλιο (1)
Φώτο: Δημήτρης Μπέκας

Η Helix Action Theatre αποτελεί πρωτοπόρο και μοναδικό οργανισμό για τα ελληνικά δεδομένα ως μια σύγχρονη και πρωτότυπη μορφή θεατρικής έκφρασης. Πρωταρχικός σκοπός η προώθηση του ευρωπαϊκού και του ελληνικού πολιτισμού μέσω του θεάτρου δρόμου και του θεάματος σε δημόσιο χώρο.

Τι περιλαμβάνει το Φεστιβάλ

Το Θέατρο Δρόμου χαρακτηρίζεται από πλουραλισμό και πολυμορφία και στοχεύει στην ανάδειξη του δημόσιου χώρου σε χώρο έκφρασης και επικοινωνίας του καλλιτεχνικού έργου με το ευρύ κοινό.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν θεατρικές ομάδες, περφόρμερς και φοιτητές από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ θα περιλαμβάνει δράσεις από όλες τις μορφές τέχνης. Θέατρο Δρόμου, χοροθέατρο, παιδικό θέατρο, κλόουν, ζογκλέρ, ακροβάτες, happening, μουσικές μπάντες και εικαστικές δράσεις, πάντα με αφετηρία το δημόσιο χώρο.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ Δρόμου Ναύπλιο (3)
Πρόγραμμα Φεστιβάλ Δρόμου Ναύπλιο (1)
Πρόγραμμα Φεστιβάλ Δρόμου Ναύπλιο (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis