home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: «Όλη η Πόλη μια σκηνή» για ένα μαγευτικό τριήμερο

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου
1ο Φεστιβάλ Δρόμου Ναύπλιο

Γεγονός αποτελεί για τα πολιτιστικά δρώμενα του Ναυπλίου η πραγματοποίηση του 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου, ενός φεστιβάλ που αναμένεται να καθιερωθεί σε νέο θεσμό στην πολιτιστική ζωή της αργολικής πρωτεύουσας. Με σύνθημα «όλη η Πόλη μια σκηνή» το Ναύπλιο μετατρέπεται σε ένα θέατρο δράσεων για το τριήμερο 21-22-23 Οκτωβρίου 2022.

1ο Φεστιβάλ Δρόμου Ναύπλιο 2

Η τελετή έναρξης του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 21:00, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων. Το «παρών» θα δώσουν οι θεατρικές ομάδες της πόλης, ενώ την καθοδήγηση των δημοτών και επισκεπτών που θα απολαύσουν τα δρώμενα θα αναλάβει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, κ. Νίκος Χατζηπαπάς.

Τα συγχαρητήριά της στον ΔΟΠΠΑΤ και όλους τους συμμετέχοντες εξέφρασε η πρώην πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ, κυρία Καλλιόπη Ζάχου-Καλκούνου, δηλώνοντας την ικανοποίησή της για την υλοποίηση ενός οράματος που είχε εκφραστεί εδώ και χρόνια. Σε δήλωσή της αναφέρει: «Με χαρά διαπίστωσα σήμερα ότι η προσπάθεια και το όραμα κάποιων ανθρώπων, που ξεκίνησαν το 2015 με σκοπό την θεατρική επικέντρωση μιας πόλης σαν το Ναύπλιο στο Θέατρο Δρόμου και στην δυνατότητα να απόκτηση διεθνή προβολή, υλοποιείται! Η ιδέα του 1ου NAF ( National Art Festival) είναι γεγονός! Τα συγχαρητήριά μου στον ΔΟΠΠΑΤ! Τις ευχές μου για επιτυχία στον Νίκο Χατζηπαπά και στους HELLIX! Την ελπίδα μου για συνέχεια του θεσμού, που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί όπως γνωρίζετε η πορεία τους είναι στην ευγενική διακριτικότητα της εκάστοτε δημοτικής αρχής…»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis