home design 800x400
home design 1170Χ320

ΝΔ: Ολοκληρώθηκε η διήμερη Σύνοδος των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ στο ΟΑΚΑ

Παρευρέθηκαν πάνω από 350 πρόεδροι, ενώ την ομιλία άνοιξε ο Πρωθυπουργός και προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης
Σύνοδος προέδρων ΝΔ ΟΑΚΑ 3

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη Σύνοδος των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας από όλη την Ελλάδα, που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, στις 15 και 16 Οκτωβρίου. Για πρώτη φορά, πάνω από 350 πρόεδροι των ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ της ΝΔ συμμετείχαν σε μια κλειστή ενημερωτική συνάντηση για οργανωτικά ζητήματα και ζητήματα επικαιρότητας, ενώ τις εργασίες της Συνόδου τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός και προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος άνοιξε με την ομιλία του χθες τις εργασίες της.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε με μια σύντομη ομιλία ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, και χαιρετισμό απήυθυναν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

Το παρών έδωσε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος μαζί με τον Γενικό Διεθυντή του ΟΑΚΑ Σπύρο Χαλιωρή, προσέφερε ως «οικοδεσπότης» ένα αναμνηστικό αγαλματίδιο του Σπύρου Λούη στον Πρωθυπουργό.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Κύρα Κάπη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, και ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους συμμετέχοντες για τον ρόλο της επικοινωνίας και των social media στην ανάδειξη του κυβερνητικού έργου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis