home design 800x400
home design 1170Χ320

Οι στεναγμοί της νιότης: Τα ποιήματα του Αργείου Δημήτρη Κούσουλα στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών

Ο ποιητής μας συμπαρασύρει ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τη δημώδη ποίηση, τα ερωτικά ιπποτικά μυθιστορήματα του μεσαίωνα και την ιταλική σονεττογραφία του 14ου αιώνα
Παρουσίαση βιβλίου Δ Κούσουλα

Η ποιητική συλλογή «Οι στεναγμοί της νιότης» του Αργείου Δημήτρη Κούσουλα παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, στην Αθήνα.

Μέσα από την παρουσίαση της εξαιρετικής ποιητικής συλλογής του αρχαιολόγου – συγγραφέα, οι παρευρισκόμενοι περιδιάβηκαν τα νοσταλγικά μονοπάτια της νιότης – μιας νιότης που ερωτεύεται, προσεύχεται, αγωνιά, απογοητεύεται, δακρύζει, δημιουργεί και αυτοπραγματώνεται.

Παρουσίαση βιβλίου Δ Κούσουλα
ΦΩΤΟ: anagnostis
Παρουσίαση βιβλίου Δ Κούσουλα
ΦΩΤΟ: anagnostis

Μέσα από τις ωραιότερες σελίδες του βιβλίου, με φόντο τις απαράμιλλες ομορφιές του ελληνικού τοπίου και τα αρχαιολογικά μνημεία του τόπου, ο ποιητής μας συμπαρασύρει σε ένα …μουσικό ταξίδι, μέσα από τη δημώδη ποίηση, τα ερωτικά ιπποτικά μυθιστορήματα του μεσαίωνα και την ιταλική σονεττογραφία του 14ου αιώνα.

Παρουσίαση βιβλίου Δ Κούσουλα
ΦΩΤΟ: anagnostis

Για την ποιητική συλλογή μίλησαν ο εικαστικός συγγραφέας, πρόεδρος της εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Κωνσταντίνος Καρούσος, ο αρχαιολόγος Κωνσταντίνος Τζιαμπάσης, η αρχαιολόγος Μηλιά Γιαννακούλη και ο ίδιος ο ποιητής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων, η περιφερειακή σύμβουλος με καταγωγή από την Αρκαδία, Φωτεινή Δαλιάνη.

Παρουσίαση βιβλίου Δ Κούσουλα
ΦΩΤΟ: anagnostis

Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Δημήτρη Κούσουλα, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, υπό την αιγίδα των εκδόσεων «Αποστακτήριο» και τη στήριξη της «Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis