home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρκαδία: Γραμματέας του Πανελλήνιου Δικτύου των Κέντρων Πρόληψης ο Δημήτρης Βόσνος

Το ΔΣ, ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του Προέδρου, εκλέγοντας τον Δημήτρη Βόσνο, Γραμματέα του Δ.Σ. του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε
ΔΙΚΕΠΡΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φωτο Πνευμ Κεντρο

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης “ΑΝΕΛΙΞΗ”  Π.Ε. Αρκαδίας  Δημήτρης Βόσνος, αναλαμβάνει τη θέση του Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Δικτύου των Κέντρων Πρόληψης (ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε).

Την περασμένη εβδομάδα συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε και μετά την αποχώρηση του Γραμματέα, Κου Βαϊτσίδη Χρήστου, εκπροσώπου του Κέντρου Πρόληψης  Δυτικής Θεσσαλονίκης “ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ” συζήτησε το θέμα της αντικατάστασής του  και ορισμού νέου Γραμματέα.

Ο Πρόεδρος του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε κος Στέφανος Τζιμογιάννης, πρότεινε στον κο Δημήτριο Βόσνο, Πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Αρκαδίας, να μετακινηθεί από τη θέση του Οικονομικού Υπευθύνου – Ταμία του Δ.Σ που κατέχει από την ίδρυση του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε, στην θέση του Γραμματέα, τονίζοντας την προσφορά του όλα τα χρόνια της λειτουργίας του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε από την ίδρυση του, αφού σήμερα είναι και ένα από τα τρία παλαιότερα μέλη του Δ.Σ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

ΔΙΚΕΠΡΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΜΥΣΤΡΑΣ

Στη συνέχεια το ΔΣ, ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του Προέδρου, εκλέγοντας τον Δημήτρη Βόσνο, Γραμματέα του Δ.Σ. του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε

Ο κος Βόσνος, παίρνοντας το λόγο μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ για την ΟΜΟΦΩΝΗ εκλογή του στην τιμητική θέση του Γραμματέα του ΔΣ και δήλωσε ότι «έχουμε μεγάλο αγώνα προσφοράς στον τομέα της Πρόληψης που σήμερα υπηρετούμε και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε.

Γιατί τα προβλήματα των Κέντρων Πρόληψης είναι πολλά (όπως το θεσμικό πλαίσιο, τα αποθεματικά των κέντρων, προσλήψεις  νέου προσωπικού κλπ) δεν μπορούν να περιμένουν καθώς και οι ανάγκες της σημερινής καθημερινότητας για συμβουλευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ευρύτερων στρωμάτων της κοινωνίας (όπως γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, νέοι γυναίκες, ΑΜΕΑ, άνεργοι, εργαζόμενοι κλπ) είναι διαρκώς και πιο μεγαλύτερες, και από τη νέα θέση ευθύνης θα συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς, όπως μέχρι τώρα , σε όλα τα επίπεδα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis