home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρκαδία: Απανωτές διαρρήξεις έχουν αναστατώσει τα Λαγκάδια

Μόλις προχθές «άδειασαν» ολόκληρο μαγαζί, και δεν είναι το μόνο…
Λαγκάδια Αρκαδίας

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στα Λαγκάδια Αρκαδίας με τις απανωτές διαρρήξεις και κλοπές στο αρχοντικό χωριό της Γορτυνίας. Σύμφωνα με τα «Λαγκαδινά Νέα» στο Facebook, μόλις προχθές «άδειασαν» ολόκληρο εξοχικό κέντρο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Απανωτές οι διαρρήξεις στα Λαγκάδια. Ο Δήμος πρέπει να κάνει τα δέοντα, δεν μπορεί ο ελάχιστος πληθυσμός της Γορτυνίας να τρέμει στην σκέψη ότι οι επιτήδειοι που καιροφυλαχτούν να είναι έρμαια τους.

Μετά από την διάρρηξη που έγινε στα Λαγκάδια σε οικία όπου αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή πριν δυο μήνες περίπου, προχτές διέρρηξαν το εξοχικό κέντρο Αγία Παρασκευή του Ταρζάν, που κυριολεκτικά άδειασαν το μαγαζί του.

Αφαίρεσαν καρύδια, κάστανα, ποτά, αναψυκτικά, κρέατα, κατεψυγμένα, δηλαδή τα πήραν όλα, προξενώντας μεγάλη ζημιά στο κατάστημα.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την αστυνομία, με συνεχόμενους ελέγχους και περιπολίες αλλά και ειδική μέριμνα απο τον Δήμο.

Η μεγάλη εγκατάλειψη των χωριών από κόσμο αλλά και από όλες της υπηρεσίες, αστυνομικές και μη, φέρνουν τέτοια αποτελέσματα.

Ας θυμηθούμε και τις περιπτώσεις με τις αρπαγές ζώντων ζώων, το κάψιμο σπιτιού «καλύβας», κλπ».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis