home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Χαράσσουν στρατηγική στην παράταξη Κωστούρου – Έντονη κινητικότητα μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Συνάντηση στελεχών της «Επόμενης Μέρας» στο Ναύπλιο για τις …επόμενες μέρες μέχρι τις εκλογές
Δημήτρης Κωστούρος

Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες στο δήμο Ναυπλιέων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα γίνουν σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, τον Οκτώβριο του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της δημοτικής παράταξης του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα», συναντήθηκαν σήμερα στο Φουγάρο, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν προκύψει και να χαράξουν στρατηγική για τη συνέχεια.

Οι μνηστήρες για τον δημαρχιακό θώκο

Να σημειωθεί πως ήδη έχουν ανακοινώσει πως θα θέσουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του δημάρχου οι Κώστας Μάκαρης και Δημήτρης Ορφανός, οι οποίοι μάλιστα έχουν γνωστοποιήσει και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων των συνδυασμών τους.

Την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα με δικό του συνδυασμό, που θα ονομάζεται «Ναυπλιέων Συνεργασία», έχει γνωστοποιήσει και ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ανυφίου Κώστας Καραμπής, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε κάποια νέα ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον αυτής της κίνησης.

Βέβαιη είναι και η κάθοδος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει με ποιους θα κατέβει, αν και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει ως επικεφαλής ο Κώστας Γκόνης.

Να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Κώστας Καράπαυλος.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως η παράταξη Κωστούρου έχει ήδη ανακοινώσει την επιστροφή του Γιώργου Μπουζαλά στην παράταξη, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει σημαντικά το ψηφοδέλτιό της στον πρώην δήμο Ασίνης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis