home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Νέα Επιμορφωτικά Σεμινάρια από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Social Media Marketing και Βασικά οικονομικά εργαλεία

Τη διοργάνωση δύο νέων επιμορφωτικών σεμιναρίων ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας. Σε συνεργασία με το IST College και στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων των επιχειρήσεων0μελών του τα νέα σεμινάρια θα αφορούν σε δύο θέματα: το Social Media Marketing και τα Βασικά Οικονομικά εργαλεία για Επιτυχημένες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Όσον αφορά το σεμινάριο “Social Media Marketing”, έχει σκοπό την κατανόηση και πρακτική εφαρμογή των βασικών αρχών λειτουργίας των δημοφιλέστερων μέσω κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Tik Tok, Snapchat, LinkedIn, YouTube). Μέσα από το σεμινάριο οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν να σχεδιάζουν, να αναπτύσσουν, να διαμορφώνουν και να εφαρμόζουν μια ολοκληρωμένη στρατηγική social media marketing. Ακόμα θα μάθουν να επιλέγουν τα κατάλληλα εργαλεία που ταιριάζουν στην κάθε επιχείρηση, κατανοώντας σε βάθος τον ρόλο τον οποίο διαδραματίζουν στην προβολή των εταιρειών και την αλληλεπίδρασή τους με το κοινό.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 16 ώρες με δια ζώσης διδασκαλία, με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται στα 50€. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022.

Αναφορικά με το πρόγραμμα “Βασικά Οικονομικά εργαλεία για Επιτυχημένες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις”, το σεμινάριο αποσκοπεί στην απόκτηση των απαραίτητων οικονομικών γνώσεων και την κατανόηση οικονομικών καταστάσεων προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία και κερδοφορία των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 12 ώρες με δια ζώσης διδασκαλία, με το κόστος συμμετοχής στα 50€. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022.

Για εγγραφή στα σεμινάρια και για πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και ώρες πραγματοποίησής τους πατήστε εδώ. Μετά το πέρας της επιμόρφωσης θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 27510 67216 (εσωτερική γραμμή 2).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button