home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανεξαρτητοποιήθηκαν 4 δημοτικοί σύμβουλοι του Καμπόσου

Κεραυνός εν αιθρία στο Άργος
Δημαρχείο Άργους- Μυκηνών

Τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι του Δημήτρη Καμπόσου δηλώνουν από σήμερα στις 9 το πρωί ανεξάρτητοι. Πρόκειται για τους: Πέτρο Διολίτση, Παναγιώτη Παπαϊωάννου, Παναγιώτη Δούρο και Βασίλη Μπέζα.

Με επιστολή ανεξαρτοποίησής τους προς τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρουν:

“Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να δηλώσουμε προς το Προεδρείο σας την αποχώρηση μας από τη δημοτική παράταξη «Αλλαγή Πορείας» και την απόφαση μας να  παραμείνουμε  στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών ως ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως ακριβώς προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, (άρθρο 66 του Νόμου 3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του ΚΔΚ, όπως αυτά έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν σήμερα)

Παρακαλώ πολύ να προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες γνωστοποίησης της απόφασης μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών και στα πρακτικά αυτού”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καμπόσος είχε ζητήσει προ ημερών από όλους τους συμβούλους του να υπογράψουν την στήριξη του συνδυασμού εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και οι αναφερόμενοι 4 σύμβουλοι είχαν αρνηθεί να υπογράψουν!

Άτομα τα οποία πρόσκεινται στην παράταξη καμπόσου σχολίασαν την αποχώρηση των 4 στελεχών λέγοντας με νόημα ότι, «το μοναστήρι να `ναι καλά».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis