home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αίγινα: Μαρτυρικές στιγμές για μητέρα και γιο – Έπαθε δύο ανακοπές

Μια σοκαριστική υπόθεση βγήκε στο προσκήνιο – Η μαρτυρία ξενοδόχου για τον ξυλοδαρμό
astynomia αστυνομία

Μια σοκαριστική υπόθεση βγήκε στο προσκήνιο κι αφορά στον άγριο ξυλοδαρμό μιας γυναίκας και του γιου της στην Αίγινα το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ηθικός αυτουργός είναι ιδιοκτήτης μπαρ, ο οποίος έβαλε «μπράβους» να τους ξυλοφορτώσουν επειδή έκαναν καταγγελία για ηχορύπανση. Μάλιστα, η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε νοσοκομείο, καθώς την είχαν τραυματίσει βαρύτατα, φτάνοντας στο σημείο να της κόψουν φωνητική χορδή.

«Ήρθαν τρεις άνθρωποι, άγνωστοι προς εμάς, στο ξενοδοχείο που έχει ο γιος μου, στο πάρκινγκ και ο ένας από αυτούς, ρώτησε τον γιο μου “πού είναι η θάλασσα;” και σήκωσε ο γιος μου το χέρι να του δείξει και τον χτύπησε πολύ άσχημα και μας χτύπησαν με σιδηρογροθιές. Ο γιος μου έπεσε πάνω στον μικρό εγγονό που ήταν τεσσάρων χρονών μπροστά και ο άλλος χτυπούσε εμένα, είχα πέσει κάτω» είπε η 67χρονη στο Live News. «Έχω σπασμένα το μάτι μου το αριστερό, έχω τα ζυγωματικά, τη μύτη, τη γνάθο και τον λαιμό… Και από το ύψος που έπεσα κάτω, έσπασα και το κεφάλι. Ξύπνησα εγώ μετά από μέρες στην εντατική. Ήμουν διασωληνωμένη στο Αττικό νοσοκομείο, έπαθα δύο φορές ανακοπή, μου έχουν σπάσει την τραχεία και μία χορδή και δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω, παρ’ όλο που έχουν περάσει 13 μήνες», λέει η 67χρονη. 13 μήνες μετά, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις άνδρες. Τους τρεις που χτύπησαν μάνα και γιο και τον 40χρονο που έδωσε την εντολή να το κάνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις μπράβοι πήραν 500 ευρώ έκαστος για να επιτεθούν.

Ξυλοκόπησαν μητέρα και γιο μπροστά στο εγγόνι

Ο γιος της 67χρονης λέει πως η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού του: «Εγώ βρέθηκα τη λάθος στιγμή, λάθος ώρα στο λάθος μέρος. Αλλά αυτό ήταν που την έσωσε κιόλας. Ειδάλλως θα την είχαν σκοτώσει σίγουρα. Με το που έρχονται αυτοί οι δύο κοντά μας, άρχισαν να μας γρονθοκοπούν. Γρονθοκόπησαν πρώτα εμένα και μετά στο καπάκι, μέσα σε δευτερόλεπτα, τη μάνα μου. Οπότε έφαγα την πρώτη εγώ, έπεσα κάτω αλλά για κακή τους τύχη εγώ σηκώθηκα. Και άρχισα να φωνάζω “το παιδί μου”. Έπεσα πάνω στο παιδί μου, χτύπησε το παιδί μου, άρχισε να κλαίει, φώναζα εγώ “αστυνομία” και αυτά και αυτοί σηκώθηκαν και έφυγαν και τρέξανε. Το παιδί μου εμένα έχει αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα, βλέπει κόσμο και φοβάται, κλαίει, βλέπει εφιάλτες, δε θέλει να πάει στο σχολείο. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος στο δεύτερο, εγώ μόνος μου, χτυπημένος, τρομοκρατημένος».

«Θα σε σκοτώσουμε με Καλάσνικοφ»

Την ημέρα της επίθεσης, σύμφωνα με τον γιο της 67χρονης, είχε πάει νωρίτερα στο ξενοδοχείο που έχει ένας από τους δράστες «ο συγκεκριμένος που χτύπησε τη μάνα μου, μαζί με κάποιον τρίτο. Και έψαχναν για δωμάτιο… Και αυτοί είναι οι τρεις που συνελήφθησαν. Ο τέταρτος που συνελήφθη είναι ο ηθικός αυτουργός ο οποίος διατηρεί ένα μπαρ. Η μητέρα μου μένει από πάνω ακριβώς. Αυτό το μαγαζί, λοιπόν, ανοίγει στις 3 τα χαράματα. Ανοίγει και κλείνει στις 12-1 το μεσημέρι. Εντάξει… Η γυναίκα δεν θα μπορούσε να κοιμηθεί. Και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, επειδή δεν μπορούσε να χτυπήσει με κανέναν άλλο τρόπο, έβαλε κάποιους άλλους. Αυτό έγινε. Περνούσε η μάνα μου δηλαδή από μπροστά και την έφτυναν, της έλεγαν “θα σε σκοτώσουμε με Καλάσνικοφ”, της έλεγαν τέτοια πράγματα. Κι αυτά έχουν πάει στον εισαγγελέα όλα από πριν. Πριν την επίθεση όλα αυτά. Και λέγαμε ότι απειλούμαστε. Ώσπου έγινε αυτό. Συμβόλαιο θανάτου, δηλαδή, εναντίον μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis