home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΠελοπόννησοςFeatured

6 συλλήψεις σε Κορινθία και Λακωνία για υποθέσεις κλοπών

Ανάμεσά τους τρεις ανήλικοι

Έξι συλλήψεις σχετιζόμενες με περιπτώσεις κλοπών πραγματοποιήθηκαν σε Κορινθία και Λακωνία την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022. Ιδιαίτερο προβληματισμό εγείρει το γεγονός πως τρία από τα συλληφθέντα άτομα είναι ανήλικα.

Στην Κορινθία, κατά τις βραδινές ώρες της Πέμπτης συνελήφθησαν δύο ημεδαποί,  ένας 18χρονος και μία ανήλικη, καθώς εισήλθαν σε κατάστημα οπτικών στην Κόρινθο και έκλεψαν ένα ζευγάρι γυαλιά. Τα γυαλιά βρέθηκαν και αποδόθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου. Λίγες ώρες νωρίτερα συνελήφθη μία 26χρονη ημεδαπή στην Κόρινθο, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή.

Στη Λακωνία πραγματοποιήθηκαν οι άλλες τρεις συλλήψεις το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος. Συλληφθέντες είναι τρεις ημεδαποί, ένας 22χρονος και δύο ανήλικοι, οι οποίοι επιχείρησαν να μπουν σε σπίτι ημεδαπής με σκοπό την κλοπή. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Μάλιστα, ο 22χρονος βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ δεν είχε ούτε άδεια ικανότητας οδήγησης. Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης διενεργεί προανάκριση.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button