home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΑθλητισμός

Συγκίνηση στην τελετή έναρξης των Special Οlympics στο Λουτράκι

Μία μεγάλη αθλητική γιορτή, που υμνεί την προσπάθεια, τη δύναμη ψυχής και την αλληλεγγύη

Πλήθος κόσμου στην τελετή έναρξης των Special Οlympics στο Λουτράκι, σε μια τελετή φαντασμαγορική και άκρως συγκινητική που πραγματοποιήθηκε χθες στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου.

Μία μεγάλη αθλητική γιορτή, που υμνεί την προσπάθεια, τη δύναμη ψυχής και την αλληλεγγύη, καθώς και μία σπουδαία αγωνιστική ευκαιρία για 900 αθλητές των Special Olympics από την Ελλάδα και την Κύπρο, αποτελούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2022” που φέτος θα διεξαχθούν στο από 4 έως 8 Οκτωβρίου, από τα Special Olympics Hellas, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και με την ενεργή υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

special olympics “Λουτράκι 2022” (3)

Προτεραιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου τα προνοιακά ζητήματα

“Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα σε προνοιακά ζητήματα και ιδιαίτερα σε δράσεις ουσιαστικής βοήθειας προς τα άτομα µε ειδικές ανάγκες” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσος Γκιολής, χαιρετίζοντας στην τελετή έναρξης των πανελληνίων αγώνων Special Olympics “Λουτράκι 2022”, το απόγευμα χθες Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Γκιολής, μιλώντας στην τελετή έναρξης, παρουσία και του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, Πρέσβη ε.τ. Διονυσίου Κοδέλλα, μετέφερε τους χαιρετισμούς καθώς και τα συγχαρητήρια του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τόσο προς τους αθλητές, όσο και προς τους διοργανωτές των εν λόγω αγώνων:

“Αυτή η γιορτή του αθλητισμού και συνάμα του ανθρωπισμού, υπενθυμίζει σε όλους εμάς που είμαστε απορροφημένοι από την σκληρή πραγματικότητα, πως υπάρχει ένας κόσμος όπου η επιμονή, η καρτερία και η αλληλεγγύη είναι αδιαπραγμάτευτες. Ένας κόσμος όπου η αξιοπρέπεια, η ευαισθησία και η συντροφικότητα περισσεύουν” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

special olympics “Λουτράκι 2022” (1)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button