home design 800x400

Πολλά υποσχόμενη κίνηση στο Άργος

Μέσα σε ένα μίζερο πολιτικά κλίμα γεννήθηκε μια «αργειακή εταιρία»

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Πολλά υποσχόμενη κίνηση στο Άργος

Μέσα σε ένα μίζερο πολιτικά κλίμα γεννήθηκε μια πολλά υποσχόμενη κίνηση στο Άργος, η «Αργειακή Εταιρία». Όπως αναφέρουν οι συμμετέχοντες σε αυτήν «Οι συζητήσεις κράτησαν πολύ. Η διάθεσή μας να συνεισφέρουμε σε μια διαφορετική πορεία στα θέματα που αφορούν την πόλη και τον πολιτισμό έχει την ίδια ένταση».

«Η συστράτευση και η συμμετοχή νέων ανθρώπων και όχι μόνο, ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση του καθενός, αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την επιτυχία και τη μονιμότητα του εγχειρήματος», προσθέτουν.

Το καταστατικό και ο σκοπός της «Αργειακής Εταιρίας»

Σύμφωνα με το καταστατικό της έδρα της εταιρίας ορίζεται η πόλη του Άργους. Η χρονική διάρκεια λειτουργίας της εταιρίας ορίζεται δεκαετής. Σε περίπτωση που παρέλθει ο χρόνος αυτός και η εταιρία συνεχίσει να λειτουργεί λογίζεται ότι ανανεώθηκε για αόριστο χρόνο. Σκοπός της εταιρίας είναι η παρέμβασή της στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών με την οργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων, ημερίδων αλλά και η παρέμβασή της στη δημοτική ζωή του Δήμου Άργους-Μυκηνών με στόχο την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Πώς παίρνονται οι αποφάσεις:

Η Γενική Συνέλευση των εταίρων λαμβάνει με απόλυτη πλειοψηφία κάθε απόφαση που αφορά βασικές επιλογές της εταιρίας, επέκταση του σκοπού αυτής, λύση της εταιρίας, ανάκληση της διοικητικής επιτροπής.

Η διαχείριση των υποθέσεων της εταιρίας ανατίθεται με την παρούσα εταιρική σύμβαση σε επταμελή διοικητική επιτροπή, η οποία εκλέγεται ανά διετία από τη Γενική Συνέλευση.

Η διοικητική επιτροπή μπορεί να ανακληθεί με απόφαση που λαμβάνεται από την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των εταίρων για βαριά παράβαση του καθήκοντός τους ή ανικανότητα για τακτική διαχείριση.

Μέλος της εταιρίας μπορεί να γίνει ενήλικος κάτοικος της περιοχής που καταλαμβάνει ο Δήμου Άργους-Μυκηνών μετά από έγκριση των μελών που λαμβάνεται με πλειοψηφία τριών πέμπτων (3/5) αυτής. Η εταιρική μερίδα είναι αμεταβίβαστη.

Κάθε εταίρος έχει το δικαίωμα να πληροφορείται αυτοπροσώπως για την πορεία των εταιρικών υποθέσεων, να εξετάζει τα βιβλία και τα έγγραφα.

Η Διοικητική Επιτροπή

Η Διοικητική Επιτροπή αποτελείτε από τους: ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΙΟΥΡΕΛΗ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΘΗΒΑΙΟ, ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΟΥΖΟ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΗΤΡΑΚΟ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΧΟ και ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΕΚΡΕΚΟ.

Σιδεροκέφαλοι και μακάρι η δραστηριότητά της εταιρίας να συνεισφέρει στην άνοδο του τόπου.

Σχόλια

Exit mobile version