home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτισμόςΚοινωνίαFirst Featured

Πολλά υποσχόμενη κίνηση στο Άργος

Μέσα σε ένα μίζερο πολιτικά κλίμα γεννήθηκε μια «αργειακή εταιρία»

Μέσα σε ένα μίζερο πολιτικά κλίμα γεννήθηκε μια πολλά υποσχόμενη κίνηση στο Άργος, η «Αργειακή Εταιρία». Όπως αναφέρουν οι συμμετέχοντες σε αυτήν «Οι συζητήσεις κράτησαν πολύ. Η διάθεσή μας να συνεισφέρουμε σε μια διαφορετική πορεία στα θέματα που αφορούν την πόλη και τον πολιτισμό έχει την ίδια ένταση».

«Η συστράτευση και η συμμετοχή νέων ανθρώπων και όχι μόνο, ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση του καθενός, αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την επιτυχία και τη μονιμότητα του εγχειρήματος», προσθέτουν.

Το καταστατικό και ο σκοπός της «Αργειακής Εταιρίας»

Σύμφωνα με το καταστατικό της έδρα της εταιρίας ορίζεται η πόλη του Άργους. Η χρονική διάρκεια λειτουργίας της εταιρίας ορίζεται δεκαετής. Σε περίπτωση που παρέλθει ο χρόνος αυτός και η εταιρία συνεχίσει να λειτουργεί λογίζεται ότι ανανεώθηκε για αόριστο χρόνο. Σκοπός της εταιρίας είναι η παρέμβασή της στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών με την οργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων, ημερίδων αλλά και η παρέμβασή της στη δημοτική ζωή του Δήμου Άργους-Μυκηνών με στόχο την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Πώς παίρνονται οι αποφάσεις:

Η Γενική Συνέλευση των εταίρων λαμβάνει με απόλυτη πλειοψηφία κάθε απόφαση που αφορά βασικές επιλογές της εταιρίας, επέκταση του σκοπού αυτής, λύση της εταιρίας, ανάκληση της διοικητικής επιτροπής.

Η διαχείριση των υποθέσεων της εταιρίας ανατίθεται με την παρούσα εταιρική σύμβαση σε επταμελή διοικητική επιτροπή, η οποία εκλέγεται ανά διετία από τη Γενική Συνέλευση.

Η διοικητική επιτροπή μπορεί να ανακληθεί με απόφαση που λαμβάνεται από την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των εταίρων για βαριά παράβαση του καθήκοντός τους ή ανικανότητα για τακτική διαχείριση.

Μέλος της εταιρίας μπορεί να γίνει ενήλικος κάτοικος της περιοχής που καταλαμβάνει ο Δήμου Άργους-Μυκηνών μετά από έγκριση των μελών που λαμβάνεται με πλειοψηφία τριών πέμπτων (3/5) αυτής. Η εταιρική μερίδα είναι αμεταβίβαστη.

Κάθε εταίρος έχει το δικαίωμα να πληροφορείται αυτοπροσώπως για την πορεία των εταιρικών υποθέσεων, να εξετάζει τα βιβλία και τα έγγραφα.

Η Διοικητική Επιτροπή

Η Διοικητική Επιτροπή αποτελείτε από τους: ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΙΟΥΡΕΛΗ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΘΗΒΑΙΟ, ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΟΥΖΟ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΗΤΡΑΚΟ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΧΟ και ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΕΚΡΕΚΟ.

Σιδεροκέφαλοι και μακάρι η δραστηριότητά της εταιρίας να συνεισφέρει στην άνοδο του τόπου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button