home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Παρουσίαση βιβλίου του Αδαμάντιου Συρμαλόγλου στο Ναύπλιο

Οι “Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις” και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Φορολογία, Δημοκρατία και συγκρότηση κράτους, Ο Λάμπρος Κορομηλάς και το “Έσοδα και Φόροι”»

Οι “Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις” και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Φορολογία, Δημοκρατία και συγκρότηση κράτους, Ο Λάμπρος Κορομηλάς και το “Έσοδα και Φόροι”» του Αδαμάντιου Συρμαλόγλου, Διδάκτορος Οικονομικής Κοινωνιολογίας και Διδάσκοντος στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

  • Μιχάλης Μ. Ψαλιδόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας Οικονομικών Θεωριών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Σύμβουλος στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
  • Σοφία Κουτσιούρη, Δρ. Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
  • Θα συντονίσει ο Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος – Ιστορικός, ενώ παρόντες θα είναι ο συγγραφέας και ο εκδότης, κ. Παπαγιαννίδης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, και ώρα 8μμ στον Πολυχώρο Πολιτισμού Φουγάρο, στο Ναύπλιο.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αδαμάντιος Συρμαλόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική και Πολιτική Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2006 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην Οικονομική Κοινωνιολογία και ανακηρύχθηκε διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην Κοινωνιολογία των Δημοσίων Οικονομικών, στην Πολιτικ Οικονομία της Φορολογίας και στην Οικονομική Ιστορία. Διδάσκει στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button