home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαΛακωνίαFeatured

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Πουλάκο

Πότε θα τον αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν στον Γιώργο Πουλάκο συγγενείς, φίλοι και συνοδοιπόροι του, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Ριβιώτισσας Σπάρτης, από όπου καταγόταν. Τις ευχαριστίες της για την αγάπη και τη συμπαράσταση του κόσμου εξέφρασε η κόρη του Γιώργου Πουλάκου, Φαλιά.

Ο Γιώργος Πουλάκος σημάδεψε την περιοχή της Αργολίδας, με τον χαμό του να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Υπηρετούσε πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα τον αθλητισμό και βοήθησε στην εξέλιξη και ανάδειξη πολλών αθλητών της περιφέρειας. Άφησε το στίγμα του σε όλες τις περιοχές όπου υπηρέτησε, ενώ και στο Ναύπλιο φρόντισε να προωθήσει σημαντικά την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ήταν ιδρυτικό στέλεχος και προπονητής των αθλητικών σωματείων «Οίαξ Ναυπλίου» και «Γυμναστική Ένωση Αργολίδας», ενώ ήταν εκείνος που συνέβαλε στη διοργάνωση αθλητικών αγώνων όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου του ΣΕΓΑΣ στην Καραθώνα, αλλά και την οργάνωση του Παλαμηδείου δρόμου το 1975 που από τότε αποτελεί σημαντικό θεσμό της πόλης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button