home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΠελοπόννησος

Πέντε συλλήψεις σε Αρκαδία, Κορινθία και Μεσσηνία

Κατασχέσεις δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Αρκαδία, Κορινθία και Μεσσηνία, με τις τέσσερις από αυτές να αφορούν στην κατοχή ή καλλιέργεια ναρκωτικών. Τρεις από τις συλλήψεις για ναρκωτικά έγιναν στην Αρκαδία, τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Οκτωβρίου 2022. Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος συνέλαβαν τρεις 20χρονους ημεδαπούς, καθώς βρέθηκε στην κατοχή τους ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 6,4 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Στη Μεσσηνία πραγματοποιήθηκε μία ακόμα σύλληψη για ναρκωτικά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Η σύλληψη αφορά σε έναν 52χρονο ημεδαπό, καθώς σε αποθήκη ιδιοκτησίας του βρέθηκαν μετά από έρευνα της αστυνομίας ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 20,6 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης (φύλλα, κλώνοι, φούντα) συνολικού βάρους 180 γραμμαρίων, όπως και ένα τσιγαριλίκι κάνναβης. Ακόμα, σε έρευνα που έγινε σε αύλειο χώρο της αποθήκης, διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στην Κορινθία σημειώθηκε μία σύλληψη για απόπειρα κλοπής στο Λουτράκι. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 70χρονος ημεδαπός ο οποίος φαίνεται πως αποπειράθηκε να εισέλθει σε κατάστημα με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώνει αυτή την ενέργεια. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ αποδείχτηκε ότι οδηγούσε όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button