home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeatured

9ο Tour du Peloponnese από την Αρχαία Ολυμπία στο Ναύπλιο

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου τα πληρώματα το πρωί θα κατευθυνθούν προς Μυκήνες και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο η τελετή απονομής

Από την Αρχαία Ολυμπία θα γίνει η εκκίνηση ενός σημαντικού αγώνα ιστορικών αυτοκινήτων, του 9ου Tour du Peloponnese, στο οποίο συμμετέχουν 75 πληρώματα, κυρίως διεθνή αλλά και Ελληνικά. Ο τερματισμός θα γίνει στο Ναύπλιο.

Τον αγώνα διοργανώνει το σωματείο ΕΛΙΑ (Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου) με την αρωγή του συλλόγου «ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ» και τη συνεργασία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 11πμ, θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση των 75 πληρωμάτων μπροστά από το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής. Οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν προς την Καρύταινα με τελικό προορισμό την Βυτίνα.

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, θα γίνει η εκκίνηση από την Βυτίνα προς Βλαχοκερασιά και τελικό προορισμό την Σπάρτη. Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, τα πληρώματα θα διασχίσουν τις περιοχές Σπάρτη, Καρδαμύλη με τελικό Προορισμό Αρεόπολη και Λιμένι. Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, τα πληρώματα θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Αρεόπολη- Πλύτρα με τελικό προορισμό τη Μονεμβασιά.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, οι διεκδικητές του τροπαίου θα διανύσουν τη διαδρομή από Μονεμβασιά προς Κυπαρίσσι, με τελικό προορισμό το Ναύπλιο. Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου τα πληρώματα το πρωί θα κατευθυνθούν προς Μυκήνες και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές. Η επόμενη, είναι ημέρα αναχώρησης των ξένων πληρωμάτων.

Διαβάστε ακόμα
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button