home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeaturedFirst Featured

ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών: Τα λέμε τον Νοέμβρη του 2023

Για τυπικούς λόγους έγινε η αναστολή, υποστηρίζει το Άργος

Συναγερμός χτύπησε στην ΔΕΑΑΡ-Μ μετά την σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ περί αναστολής καταβολής του δεδικασμένου από το Πρωτοδικείο ποσού, μέχρι την απόφαση του Εφετείου Ναυπλίου. Η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών με ανακοίνωσή της επισημαίνει:

«Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού και διαστρέβλωσης της αλήθειας, προέβη για άλλη μια φορά η διοίκηση της ΔΕΥΑΝ, με την ανακοίνωσή της που λίγο πολύ πανηγυρίζει για την πιθανότητα…να είναι υπέρ της η απόφαση του Εφετείου τον Νοέμβριο του 2023!

Η απόφαση του Πολυμελούς & Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου να αναστείλει την εκτέλεση της διαταγή πληρωμής βασίστηκε σε τυπικούς λόγους και ουδεμία σχέση είχε με την ύπαρξη της οφειλής της ΔΕΥΑΝ προς τη ΔΕΥΑΑΡΜ για την οποία θα αποφασίσει το εφετείο το Νοέμβριο του 2023! Ως εκ τούτου η υφιστάμενη υπέρογκη οφειλή της ΔΕΥΑΝ προς την ΔΕΥΑΑΡΜ συνεχίζει να υφίσταται και ΚΑΜΜΙΑ δικαστική απόφαση έως τώρα δεν έχει αποφανθεί περί μη ύπαρξής της. Ας μην προτρέχουν λοιπόν… ο καιρός γαρ εγγύς»!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Σωστό το σχόλιο, έτσι ακριβώς είναι όπως το ίδιο υπουργείο πλήρωνει και το χρέος της ΔΕΥΑΡΜ απέναντι στη ΔΕΗ, μέσω δανείου από το τπκ κ δανειων ποσού 7.500.000 ευρώ περίπου, γι αυτό η χώρα καταρεει..

Διαβάστε ακόμα

Back to top button