Home design
home design

Κορινθία: Συνελήφθησαν τρία άτομα για 11 περιπτώσεις κλοπών

Στο Ξυλόκαστρο εντοπίστηκαν οι δράστες
Αστυνομία

Εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία με τρία άτομα να συλλαμβάνονται από τις οικείες Αστυνομικές Αρχές. Έπειτα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης συνελήφθησαν οι τρεις ημεδαποί στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Οι άνδρες, ηλικίας 29, 32 και 35 ετών, φαίνεται πως είχαν διαπράξει κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Μάλιστα, μετά από έλεγχο σε όχημα που επέβαιναν οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς χρυσαφικά και τιμαλφή, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Η έρευνα των Αστυνομικών Αρχών δείχνει πως οι τρεις άνδρες είχαν διαπράξει συνολικά 9 περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου αφαιρούσαν τους καταλύτες, μία περίπτωση κλοπής κρατικών πινακίδων οχήματος, καθώς και μία περίπτωση κλοπής σε οικία, από τις 20/09 έως τις 25/09/2022. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis