home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΠελοπόννησοςFirst Featured

6 συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και κλοπές στην Πελοπόννησο

Σε κατασχέσεις ναρκωτικών και όπλων προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές

Έξι ακόμα συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από τις Αστυνομικές Αρχές σε Λακωνία, Αργολίδα, Κορινθία και Αρκαδία. Στη Λακωνία συνελήφθη ένας 22χρονος ημεδαπός στις 24 Σεπτεμβρίου, καθώς βρέθηκε να οδηγεί όχημα χωρίς να έχει άδεια ικανότητας οδήγησης. Μετά από έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του τέσσερα τσιγαριλίκια κάνναβης και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου σοκολάτας. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης 6,6 γραμμαρίων, 13 σπόροι κάνναβης, σιδερογροθιά, και δύο μαχαίρια με λάμες 8 και 9 εκατοστών.

Για υποθέσεις ναρκωτικών συνελήφθησαν και δύο άτομα στην Αργολίδα, στις 25 Σεπτεμβρίου. Η μία σύλληψη αφορά σε έναν 35χρονο αλλοδαπό στο Άργος, ο οποίος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης. Η δεύτερη σύλληψη αφορά έναν 26χρονο ημεδαπό που συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας. Είχε στην κατοχή του μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Μία σύλληψη έγινε στην κορινθία το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο για κλοπή. Συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα με συνεργούς του που αναζητούνται, εισήλθε σε δύο σπίτια και αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα, δύο ηλεκτρονικές συσκευές και ηλεκτρονικά αξεσουάρ κινητού τηλεφώνου, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Τέλος, δύο συλλήψεις έγιναν στα Τρόπαια Αρκαδίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 25 και 41 ετών, γιατί λίγο νωρίτερα, με τη βοήθεια συνεργού τους που αναζητείται, προσπάθησαν να εισέλθουν σε σπίτι γυναίκας, με τη μέθοδο της απασχόλησης. Με την ίδια μέθοδο φαίνεται πως είχαν καταφέρει να εισέλθουν σε σπίτι στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, από όπου και αφαίρεσαν χρήματα. Κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button