home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Σημαντικές εκδηλώσεις, ενδιαφέρουσες διαλέξεις και βραβεύσεις στις Διεθνολογικές Συναντήσεις

Η καθιερωμένη Ετήσια Συνάντηση θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου κατάφερε και φέτος να συγκεντρώσει διακεκριμένα μέλη της επιστημονικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό
Διεθνολογικές συναντήσεις Ναυπλίου (1)

Σημαντικές εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες διαλέξεις και τοποθετήσεις περιείχε η 17η Περίοδος των «Διεθνολογικών Συναντήσεων Ναυπλίου» η οποία έγινε από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Η καθιερωμένη Ετήσια Συνάντηση θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου κατάφερε και φέτος να συγκεντρώσει διακεκριμένα μέλη της επιστημονικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια γόνιμη σύνθεση απόψεων, διαλόγου και προβληματισμού επίκαιρων θεμάτων Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Στέλιου Ε. Περράκη, Καθηγητή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πρόεδρο και ψυχή του Συνεδρίου.

Διεθνολογικές συναντήσεις Ναυπλίου (2)

Ισχυρό συμβολικό αποτύπωμα

Η διεθνής συγκυρία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και η ιστορική μνήμη λόγω της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Εκστρατεία επέβαλλαν στις φετινές «Διεθνολογικές Συναντήσεις» να συνδυάσουν με μεγάλη επιτυχία την Ιστορική Μνήμη, το Διεθνές Δίκαιο, την Ιστορία και την Πολιτική δίνοντας ένα ισχυρό συμβολικό αποτύπωμα.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στάθηκαν αρωγοί και υποστηρικτές ενός Συνεδρίου διεθνούς εμβέλειας και απήχησης, σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διεθνούς Δικαίου & Διεθνών Σχέσεων που διοργάνωσε και παρουσίασε μια άρτια εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών.

Διεθνολογικές συναντήσεις Ναυπλίου (3)

Ξεχωριστή θέση και στις φετινές «Διεθνολογικές Συναντήσεις» αποτέλεσαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis