home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Αλλάζει μορφή η Αιγίου – Δείτε πώς γίνεται η οδός (Βίντεο)

Ένας μεγάλος χώρος για πεζούς και ποδηλάτες δημιουργείται κατά μήκος του δρόμου
Αιγίου έργα Ναύπλιο (3)

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανάπλασης της Αιγίου, στο Ναύπλιο, με την οδό να αρχίζει ήδη να παίρνει μορφή. Ένας μεγάλος χώρος για πεζούς και ποδηλάτες δημιουργείται κατά μήκος του δρόμου όπως φαίνεται και από τη βόλτα που κάναμε στο τμήμα που γίνονται οι παρεμβάσεις

Η Αιγίου αρχίζει και παίρνει μορφή σε ένα τμήμα της, ενώ τα τμήματα που είναι πιο κοντά στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου, δεν έχουν ακόμα σκαφτεί.

Τι περιλαμβάνει η ανάπλαση της Αιγίου

Η ανάπλαση της οδού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νέα πεζοδρόμια, δημιουργία ποδηλατοδρόμου και πεζόδρομου, δρόμο αμφίδρομης κυκλοφορίας, παρεμβάσεις που διευκολύνουν τη διέλευση των ατόμων με αναπηρία, ανάπλαση πρασίνου, νέο φωτισμό και διαγραμμισμένους χώρους στάθμευσης.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στο οποίο έχει ενταχθεί ο Δήμος Ναυπλιέων για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Αιγίου έργα Ναύπλιο (1)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Τα σχέδια που έχουν εκπονηθεί και με βάση τα οποία γίνεται η ανάπλαση, μαρτυρούν πως το τελικό αποτέλεσμα θα αναβαθμίσει σημαντικά και θα δώσει προστιθέμενη αξία στη γειτονιά.

Όταν ολοκληρωθεί το έργο φιλοδοξεί να αλλάξει προς το καλύτερο την κοινωνική, οικονομική και επιχειρηματική ζωή της περιοχής.

Αιγίου έργα Ναύπλιο (2)
ΦΩΤΟ: Anagnostis

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis