Μεσσηνία: Νέα τροπή στην υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Συνελήφθη ο 20χρονος πατέρας

Το 4 μηνών βρέφος από χωριό της Τριφυλίας νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία», ερχόμενο από Καλαμάτα.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα βρέφος 4 μηνών από τη Μεσσηνία, με την υπόθεση να παίρνει νέα τροπή, καθώς φέρεται πως μπορεί να σχετίζεται με ενδοοικογενειακή βία.

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα, όταν οι γονείς του το μετέφεραν, από χωριό του δήμου Τριφυλίας στο οποίο διαμένουν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς το παιδί είχε σπασμούς, από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας χθες το βράδυ.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να διασωληνωθεί και να φύγει άμεσα για Νοσοκομείο της Αττικής, όπως και έγινε. Παράλληλα, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του.

Συνελήφθη ο νεαρός πατέρας

Ο 20χρονος πατέρας του παιδιού, υπήκοος Αλβανίας, ταξίδεψε μαζί με το βρέφος στην Αθήνα ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές για κακοποίηση του μωρού.

Αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων των εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας.

Σχόλια

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
logo deyaarm
deyan banner
newsletter banner anagnostis