home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς θα μείνει το Άργος χωρίς αδέσποτα – Ο Καμπόσος αναλύει το σχέδιό του (Βίντεο)

Όσοι δημότες αποφασίσουν να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο θα τους παρέχεται απαλλαγή από τα τέλη της ΔΕΥΑΑΡΜ η οποία θα φθάνει το 90%
Δημήτρης Καμπόσος αδέσποτα

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση, την οποία είχε μοιραστεί με τους συναδέλφους του στο τελευταίο συνέδριο της ΚΕΔΕ, έκανε ο Δημήτρης Καμπόσος κατά τον χθεσινό απολογισμό πεπραγμένων της παράταξης «Αλλαγή Πορείας». Όσοι δημότες αποφασίσουν να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο σκυλάκι θα τους παρέχεται απαλλαγή από τα τέλη της ΔΕΥΑΑΡΜ η οποία θα φθάνει το 90%.

Μιλώντας αργότερα ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ανέλυσε την ιδέα του για τα αδέσποτα, αναφερόμενος στο καινοτόμο σχέδιο που στοχεύει στο να …καθαρίσει το Άργος από τα αδέσποτα, μέσω του μέτρου της μαζικής υιοθεσίας από φιλόζωους πολίτες, με την ανάλογη ανταπόδοση.

Η ιδέα Καμπόσου για τα αδέσποτα

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών μίλησε στην κάμερα του anagnostis, περιγράφοντας εν ολίγοις πως προέκυψε αυτή η πρόταση και πώς θα λειτουργεί όλο αυτό το ανταποδοτικό σύστημα που ως στόχο έχει να λύσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην πλατεία και τους γύρω δρόμους.

«Είναι μία πρόταση που έκανα στην ΚΕΔΕ ως πρόεδρος των δημάρχων της Πελοποννήσου. Θα βγάλουμε μία ηλεκτρονική εφημερίδα, θα τη μοιραστούμε με όλο τον κόσμο και θα έχουμε φωτογραφία τα σκυλάκια τα οποία θα είναι αποπαρασιτωμένα, τσιπαρισμένα και στειρωμένα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καμπόσος.

«Όποιος πάρει από αυτά τα σκυλάκια θα έχει έκπτωση 90% στο νερό. Το 10% θα πληρώνει μόνο συμμετοχή», συμπλήρωσε.

«Θα υπάρχει μία επιτροπή μέσω της οποίας θα ελέγχουμε ότι τα σκυλάκια αυτά είναι σε καλή κατάσταση, ότι είναι καλοταϊσμένα και περιποιημένα. Όσο ζουν αυτά τα σκυλάκια θα παίρνουν αυτή την έκπτωση», κατέληξε.

Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ελπίζει θα καταφέρει να βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη του Άργους και τα χωριά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis