home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνία

Σύλληψη οκτώ ατόμων στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ιταλία και Γερμανία

Συνεχίζονται οι συλλήψεις ατόμων που προσπαθούν να ταξιδέψουν παράνομα προς χώρες του εξωτερικού μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας. Αυτή τη φορά συνελήφθησαν οκτώ άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν στην Ιταλία και τη Γερμανία. Οι συλληφθέντες είναι αλλοδαποί, από 18 έως 38 ετών, και συνελήφθησαν για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους πρόσφυγες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Προορισμοί των συλληφθέντων ήταν το Μιλάνο Ιταλίας και το Μόναχο Γερμανίας, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου προσκόμισαν έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δελτία ταυτότητας Αρχών Γαλλίας, Ισπανίας και Κροατίας, δύο κάρτες διαμονής μέλους πολιτών Λουξεμβούργου, όπως επίσης και διαβατήρια Αρχών Δανίας και Καμερούν.

Αναμένεται οι συλληφθέντες να οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button