home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πόρος: Τα έργα ανάπτυξης στο νησί στο επίκεντρο των συζητήσεων με τον Περιφερειάρχη Πατούλη

Νέα έργα και αναπλάσεις για το νησί του Αργοσαρωνικού
Πόρος ΦΩΤΟ Δήμος Πόρου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πόρου Γ. Δημητριάδης με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη. Στο επίκεντρο τη συζήτησης βρέθηκαν τα έργα ανάπτυξης και ανάπλασης στο νησί, με τον κ. Πατούλη να επισημαίνει πως στόχος της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί η ισόρροπη ανάπτυξη των νησιών της περιφέρειας.

Αναμένεται να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν έργα που θα αναβαθμίσουν το νησί, όπως είναι ο βιολογικός καθαρισμός, το δίκτυο ομβρίων υδάτων και αποχετευτικού συστήματος στο Παντορροϊκό, αλλά και οι αναπλάσεις σε πλατείες και αθλητικούς χώρους του Πόρου. Για την υλοποίηση των παραπάνω θα αξιοποιηθεί το τουριστικό κεφάλαιο του νησιού, αλλά και χρηματοδοτικές πηγές από την Περιφέρεια Αττικής.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και η Διευθύντρια  Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων Σ. Παγωτέλης, ο Τμηματάρχης Τεχνικών Υπηρεσιών Αντιπεριφέρειας Νήσων Στ. Βεϊόγλου, όπωε επίσης και υπηρεσιακά στελέχη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis