home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έρχεται στην Πελοπόννησο το διεθνές συνέδριο ταξιδιωτικής βιομηχανίας “TBEX Europe 2023”

Περισσότεροι από 350 επαγγελματίες του κλάδου θα βρεθούν στην Καλαμάτα
tbex europe 2023

Μία τεράστια επιτυχία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί η διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου της ταξιδιωτικής βιομηχανίας TBEX Europe 2023” στην Καλαμάτα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο παγκοσμίως στον χώρο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με συμμετέχοντες των online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου και στελέχη οργανισμών διαχείρισης και προώθησης προορισμών που επέλεξε ως έδρα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης την μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Το συνέδριο είχε βρεθεί ξανά στην Ελλάδα το 2014 στην Αθήνα, σε μια εκδήλωση που είχε γίνει sold-out.

Στην Καλαμάτα αναμένεται να προσέλθουν περισσότεροι από 350 επαγγελματίες του χώρου από κάθε μέρος του πλανήτη. Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2023, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα το αντίστοιχο συνέδριο για την Ασία θα πραγματοποιηθεί στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Στο πρόγραμμα δεν θα αναδειχθούν μόνο οι νέες στρατηγικές στον χώρο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, αλλά θα αναδειχθούν επίσης οι ομορφιές της Πελοποννήσου και οι μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες της.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει συναντήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, παρουσιάσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και ταξίδια σε όλη την Πελοπόννησο. Η άφιξη των συμμετεχόντων αναμένεται να τονώσει την τοπική οικονομία, ενώ εξαιρετικά σημαντικός θα κρίνεται και ο αντίκτυπος που θα έχει η παρουσία τους εκεί στους διαδικτυακούς τους ακολούθους, που υπολογίζονται στα περίπου 300.000.

Με δηλώσεις του ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας τόνισε τη σημασία της επιτυχίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διοργάνωση του συνεδρίου και τη διεθνή προβολή της. Την αισιοδοξία του για την υλοποίηση του προγράμματος εξέφρασε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος δήλωσε πως η Περιφέρεια είναι έτοιμη να προσφέρει μια εμπειρία πέρα από κάθε προσδοκία για μια απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση.

Στο ίδιο πνεύμα κινούνται και οι δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Άννας Καλογεροπούλου, όπως επίσης και του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη που τονίζουν την ευκαιρία ανάδειξης των προορισμών που προσφέρει η χώρα ενισχύοντας τη θέση της στον κόσμο του τουρισμού. Επίσης, τη χαρά του για αυτή τη συνεργασία εξέφρασε και ο διευθύνων σύμβουλος της TBEX Rick Calvert.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, όπως επίσης για εγγραφές, επισκεφθείτε τη σελίδα του συνεδρίου εδώ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis