home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Εξοργισμένοι οι γονείς για τους Παιδικούς Σταθμούς – Δεν έχουν ανοίξει ακόμα

Πονάει ο οικογενειακός προϋπολογισμός στις οικογένειες με παιδιά. Η ακρίβεια χτυπάει τα σπίτια μέχρι να λυθεί το πρόβλημα
παιδικός σταθμός

Ανάστατοι είναι οι γονείς παιδιών που περιμένουν να τα στείλουν στους δημοτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Ναυπλίου. Πολλοί έχουν εξοργιστεί, αφού αναγκάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν ιδιωτικούς σταθμούς για να μπορούν να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Και όσο η ακρίβεια βρίσκεται στα ύψη, τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα στον κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό.

Αρχικά, είχε ανακοινωθεί  ότι οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί στο Ναύπλιο, θα λειτουργήσουν μετά τις 27 Σεπτέμβρη, λόγω εκτέλεσης εργασιών στα κτίρια και τις υποδομές, ενώ από την αρχή του μήνα σε διαμαρτυρία της η Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου, εστίαζε στην «πληγή στα πενιχρά οικονομικά των λαϊκών οικογενειών μπροστά στο κύμα ακρίβειας που μας πνίγει».

Εντωμεταξύ, οι γονείς πιέζουν τους συλλόγους, οι οποίοι όμως όπως φαίνεται δεν έχουν ακόμα σαφή ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία που θα ανοίξουν οι σταθμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες από γονείς, την επόμενη εβδομάδα ετοιμάζονται παρεμβάσεις, ώστε να λάβουν μια συγκεκριμένη απάντηση.

Μέχρι τότε, εργαζόμενοι κυρίως γονείς δεν ξέρουν τί θα κάνουν με τα παιδιά τους και καλούνται να αναλάβουν οι ίδιοι το κόστος για την «όποια» ατομική λύση.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis