home design 800x400
home design 1170Χ320

Καλαμάτα: Ξεκίνησε τις εργασίες του το 20ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Λυκείου Ελληνίδων

Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις
Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα διεξάγεται το 20ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Λυκείου των Ελληνίδων, με τις εργασίες του να συνεχίζονται έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Το Συνέδριο με τίτλο «Ελληνικότητα και Ρωμιοσύνη: Η μακρά διαμόρφωση της νεοελληνικής πολιτισμικής ταυτότητας μέσα από τη σύγκρουση δύο οραμάτων» λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την ομιλία της προέδρου του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας, Ευγενίας Καρέλα, ενώ η έναρξη των εργασιών κηρύχθηκε από την πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών, Ελένη Τσαλδάρη. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες που κατέφθασαν στην πόλη για τις εργασίες του συνεδρίου.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, οι Βουλευτές Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, η επίτιμη πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας Βίκυ Καρέλια και ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Γιώργος Μπαμπινιώτης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis