home design

Στα δικαστήρια εργαζόμενοι και δήμος Ναυπλιέων

Εργαζόμενοι μηνύουν το δήμο Ναυπλιέων, για σωρεία αδικημάτων, όπως καταγγέλλει το Σωματείο τους. Η έγκληση και μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στην Εισαγγελία Ναυπλίου στις 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, που υπογράφεται εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου από την Πρόεδρο Ευαγγελία Τσατσούλη και τη Γεν. Γραμματέα Ιουλία Λιάτα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν αφενός ότι «ο Δήμος δεν χορηγεί, όπως οφείλει τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και αφετέρου όταν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν δημοσίως την παράλειψη αυτή, στελέχη του Δήμου κυκλοφόρησαν δημοσίως πλαστογραφημένη κατάσταση από την οποία φαινόταν, ότι δήθεν τους είχαν χορηγηθεί στις αρχές του 2022».

Σύμφωνα πάντα με το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, η κατάσταση αυτή προσκομίσθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας, στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποίησε στο αμαξοστάσιο του δήμου.

Για την υπόθεση τίθεται από το Σωματείο και θέμα συκοφαντικής δυσφήμισης για παράβαση του νόμου για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Από το δήμο δεν έχει δοθεί ακόμα απάντηση, παρά την ανακοίνωση του Σωματείου και αναμένεται και η πρώτη αντίδραση από την πλευρά όσων κατηγορεί το Σωματείο Εργαζομένων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version