home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνίαΕλλάδαFeatured

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Σε κατάσχεση πλήθους οπτικοακουστικού υλικού ερωτικού περιεχομένου προχώρησαν οι αρχές

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός μετά την απολογία του σε ανακριτή. Ο 62χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πορνογραφίας ανηλίκων, των γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους, της κατάχρησης ανηλίκων, όπως επίσης και της παράβασης της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 62χρονου μετά από καταγγελία μιας γυναίκας της οποίας συγγενικό πρόσωπο είχε λάβει υλικό ερωτικού περιεχόμενου με την ίδια όταν ήταν ανήλικη. Μάλιστα, ο αποστολέας του παραπάνω υλικού απαιτούσε παρόμοιες πράξεις με αντάλλαγμα χρηματικό ποσό. Οι έρευνες που διεξήχθησαν σε Αθήνα και Καλαμάτα οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στον 62χρονο, ο οποίος μάλιστα αρκετά συχνά συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές περιφερειακών σταθμών.

Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή του 62χρονου σε παράνομη δραστηριότητα, όπως επίσης και η εμπλοκή του στην τέλεση ασελγών πράξεων σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση. Από το σπίτι του συλληφθέντος κατασχέθηκαν 8 φορητοί σκληροί δίσκοι, όπου καταγράφεται και οπτικοακουστικό υλικό ερωτικού περιεχομένου με τον 62χρονο και τις ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης και 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button