home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Πανναυπλιακός: Αποφασίσουν για χρηματοδότη – Τετάρτη ανακοινώνονται οι συμφωνίες

Ενημέρωση για την αναβάθμιση της ομάδας και την άνοδο της στις μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες

Ανοιχτή συνάντηση – ενημέρωση για τους φίλους, φίλαθλους και συμπολίτες απευθύνει ο Πανναυπλιακός μεθαύριο Τετάρτη. Η συνάντηση στην οποία αναμένεται να ανακοινωθούν οι κύριες συμφωνίες για την χρηματοδότηση της ομάδας, έχει προγραμματιστεί στις 19.30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, στην Πρόνοια.

Με ανακοίνωσή του το Το Δ Σ – Διοικούσα επιτροπή, επισημαίνει ότι:  «Στο πλαίσιο των έως τώρα ενεργειών που έχουν αναληφθεί με σκοπό την αναβάθμιση της ομάδος και την άνοδο της στις μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες, σας καλούμε την Τετάρτη 14-9-2022 και περί ώρα 19.30 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου όπου:

Α. Θα πραγματοποιηθεί πλήρη ενημέρωση από τους αρμόδιους παράγοντες της ομάδος για την παρούσα κατάσταση της.

Β. Θα κατατεθούν οι έως συμφωνίες των κύριων χρηματοδοτών της ομάδος, ώστε το συντομότερο δυνατόν να έχουν επιτευχθεί οι παραπάνω στόχοι.

Διαβάστε ακόμα

Γ. Θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση προκειμένου επιλυθούν τυχόν απορίες και να αναληφθούν περαιτέρω ενέργειες εάν αυτές προκύψουν από την εν λόγω συνάντηση.

2. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την προσπάθεια. Ευελπιστούμε στην μαζική συμμετοχή σας, αλλά και στην οποία τυχόν βοήθεια εσείς επιλέξετε.

Εντωμεταξύ, όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες ο επιχειρηματίας και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κώστας Μάκαρης, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για να αποκτήσει το 50% της ιστορικής ομάδας του Ναυπλίου, ώστε να μπορέσει ο Πανναυπλιακός να προχωρήσει άμεσα σε μεταγραφές και να γίνει μια δυνατή ομάδα, με αξιώσεις και στόχο τη Β΄ Εθνική.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button