home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπορ και θέαμα στην Επίδαυρο – Ολοκληρώθηκε με πολλές συμμετοχές το Epidavros Action

40% αύξηση στις συμμετοχές. Aquathlon, κολύμβηση και τρέξιμο με κέντρο την Αρχαία Επίδαυρο
epidavros action 2022 ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ trexoume (5)

Με 40% αύξηση στις συμμετοχές ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 6ο Epidavros Action. Η αθλητική εκδήλωση τριάθλου, Aquathlon, κολύμβησης και τρεξίματος με κέντρο την Αρχαία Επίδαυρο πρόσφερε στους θεατές πλούσιο αγωνιστικό θέαμα και στους συμμετέχοντες όμορφες διαδρομές.

Η διοργάνωση αυτή διεξάγεται τα τελευταία χρόνια  με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας το δικό της στίγμα στην τριαθλητική κοινότητα.

Η Επίδαυρος για 6η χρονιά πέρα από τόπος πολιτισμού κυριαρχεί και στον αθλητισμό. Με τις επιτυχημένες οργανώσεις Τρίαθλο Επιδαύρου και Επιδαύριος δρόμος τις οποίες στηρίζεται τόσα χρόνια η νοοτροπία των κατοίκων, αλλά και των επαγγελματιών έχει αλλάξει και έχει δώσει ένα θετικό πρόσημο στον αθλητισμό και κυρίως σε δραστηριότητες όπως η ποδηλασία, η κολύμβηση και το τρέξιμο αναδεικνύοντας έτσι την ιδιαίτερη σημασία και επιρροή που είχαν οι αθλητικές εκδηλώσεις στους δημότες.

epidavros action 2022 ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ trexoume (3)

Δήλωσε ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης:  «Το 3ο της θητείας μας και η πιο επιτυχημένη διοργάνωση. Πάνω από 40% αύξηση στις συμμετοχές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΕΚΑΒ, Ιατρούς,  Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά κυρίως στους πολλούς και καταπληκτικούς εθελοντές που για μια ακόμα χρονιά έδωσαν τον παλμό και τις λύσεις στην διοργάνωση».

Πρόκειται για διοργάνωση η οποία ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζεται αφήνοντας το δικό της στίγμα στην τριαθλητική κοινότητα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis