home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με επιτυχία στέφθηκε η διεξαγωγή του Τριάθλου Επιδαύρου

Η διεθνής προβολή συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου
Τρίαθλο Αρχαία Επίδαυρος 2022 4

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Τριάθλου Επιδαύρου κατά το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου. Με κέντρο την Αρχαία Επίδαυρο επισκέπτες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε αγώνες aquathlon, κολύμβησης και τρεξίματος. Το φυσικό τοπίο με το βάρος της ιστορίας του αγκάλιασε την αθλητική διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Αργολίδας.

Τα συγχαρητήρια του για τη διοργάνωση των αγώνων έδωσε ο Ανδρέας Πουλάς, Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής Αργολίδας, δίνοντας έμφαση στην προβολή που αποκομίζει ο τόπος διεθνώς, αλλά και στην επακόλουθη οικονομική ανάπτυξη της περιοχής:

«Στην Αρχαία Επίδαυρο για τον αγώνα τριάθλου. Μία ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση που συνδυάζει την ομορφιά και την ιστορία του τόπου με την αθλητική παιδεία και την ευγενή άμιλλα. Ταυτόχρονα συμβάλλει σημαντικά τόσο στην προβολή όσο και στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη υλοποίηση του αγώνα, στους εθελοντές για την συνεισφορά τους και στους αγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis